Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

Sign In

Autentificare • Nu este recomandat pe PC-uri partajate


 • Ai uitat parola?

Sign Up

Bine ai venit !

Zentrix România
Salutare și bine ai venit pe comunitatea Zentrix România
Conținutul acestui site este protejat iar pentru a avea acces la el va trebui să îți creezi un cont. Administratorii nu își asumă răspunderea pentru conținutul postat de utilizatori.

Discordul Zentrix

Pentru a intra pe serverul nostru de discord dă click pe imaginea de mai jos

Discord Zentrix

Reclama ta aici

Discord Zentrix

Reclama ta aici

Discord Zentrix

Înregistrează-te acum pentru a avea acces la întregul conținut al site-ului. Odată înregistrat și logat, vei putea participa la discuții, adăuga comentarii, oferi puncte de reputație membrilor, avea acces la mesaje private, customizezi profilul și multe altele. Dacă ți-ai facut deja un cont, loghează-te aici - sau creează un cont chiar acum!

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat     

 1. Azi
 2. Ieri
 3. Ultima săptămână
 4. Mai devreme
 5. Propun iar motocicletele de la prima postare Mai propun aceasta mototcileta pentru politia din ursu bay : https://www.gta5-mods.com/vehicles/bmw-1200rt-gendarmrie-police-nationale-els Si masinile acelea tot de la topicul meu de acum ceva timp 😉
 6. Vă învit in Ursu Bay pentru paradă și discurs ! Acceptat !
 7. Locuri libere: Nelimitat

  Număr aplicații: 12

  Important !!! Pentru a aplica la facțiune apasă butonul APLICĂ! din dreapta și completează aplicația ! Salut și mulțumim că dorești să faci parte din facțiunea noastră. Răspunsul îl poți primi în maxim 24 de ore. Dacă ai fost acceptat vei primi o notificare pe forum iar un tester te va contacta pe discord pentru probele practice. Dacă ai aplicat și ai fost respins nu mai poți aplica 2 săptămâni !
 8. https://www.gta5-mods.com/maps/grapeseed-sheriff-s-office-1-0 si asta langa border,gen rest room
 9. https://www.gta5-mods.com/paintjobs/border-patrol-pack pack-ul asta cred ca este destul de bun https://www.gta5-mods.com/maps/us-canada-border-checkpoint-working(asta este pentru un nou border) Si daca si un grad de forum ceva 😄
 10. Mai propun sa tina valentin sau oricine un mic discurs,sa se puna o scena gen acolo la pod intre sectie si garajul de langa sectie,se aduna lumea acolo etc.Discurs etc,dupa sa inceapa parada.Si putem filma pentru server
 11. Voi face un vot pentru scriptul asta
 12. Ursu

  pt 1 decembrie

  Acceptat. Vom face acest eveniment !
 13. Propun sa se faca o parada de 1 decembrie in care sa defileze toate factiunile cu tot cu mafii tot.Atunci sa se filmeze la prezentarea serverulu,acela o sa fie punctul forte.Si ce-l ce filmeaza sa-i fie scoase plugin-urile de harta etc,sa fie cat mai gol ecranul lui pentru a filma bine,chat-ul dezactivat,toti cascuta discord etc.Asa sa se faca o prezentare corecta,va saluta tedi
 14. Mda,o chestie foarte enervanta este cnad primesti salariu,nu neaparat manea.Si chestia accea pe mijlocul ecranului,mai ales cand conduci.Vrem scoaterea ei sau aplasarea ei altundeva si daca se poate cu voacea lui valentin,ursu etc cum era la masinile de politie cu sirena aceea gen "Opreste in cupa ma-tii" asa si aici ceva gen "Ai primit bani saracule,ceva gen" Pwp
 15. valentin

  Pentru server

  Jobul de avion sa bagat.Se numeste cargo pilot. Avionul il cumperi de la showroom sectiunea heli avion.Cat despre a doua problema cu dispecerul.....totusi este doar un job hai sa nu il complicam atat de mult Parcare cu plata hmmmm toata lumea lasa masina unde vrea.
 16. Ghence

  Pentru server

  Propun sa se faca o mica incapare pentru dispacheri,propun sa se poata vorbi prin statia de la uniforma politistilor,guvern,jandarm etc fara a folosi discord-ul sau etc (daca este posibil,gen cum este statia din euro truck simulator 2 gen) Un nou job gen,pilot de avion.Aici la acest job se poate face un roleplay foarte bun,foarte,foarte bun si tind sa se adauge acest job.Salut cu stima al vostru tedi gabriel
 17. Ursu

  Motociclete

  Sunt frumoase, aștept să văd ce zic și ceilalți membrii staff . @Tudy@Boostabanu@Pissoi@Manuel@DonCiuwawa ziceți și voi ceva
 18. Ghence

  Motociclete

  Joc din data de 02.01.2018 pe ascest server si nu vad motociclete asa ca o sa fac o mica sugestie / https://www.gta5-mods.com/vehicles/portuguese-electric-sharing-scooter-addon-livery-map-editor-xml (poate la inchirieri) https://www.gta5-mods.com/vehicles/honda-hornet-600-2014-digitaldials-addon-replace-vitoor3design https://www.gta5-mods.com/vehicles/2008-suzuki-hayabusa-1300-stunt-bike-replica https://www.gta5-mods.com/vehicles/2018-honda-cb500x https://www.gta5-mods.com/vehicles/2018-honda-gl1800-goldwing(sa suporte multe lucruri in portbagaj) https://www.gta5-mods.com/vehicles/2010-ktm-exc-530-supermoto Atat,doar putin puterea sporita la ele inafara de trotineta + poate si un grad aici pe forum pwp
 19. Welcome to Zentrix Romania. Please feel free to browse around and get to know the others. If you have any questions please don't hesitate to ask.

 20. Welcome to Zentrix Romania. Please feel free to browse around and get to know the others. If you have any questions please don't hesitate to ask.

 21. Welcome to Zentrix Romania. Please feel free to browse around and get to know the others. If you have any questions please don't hesitate to ask.

 22. Welcome to Zentrix Romania. Please feel free to browse around and get to know the others. If you have any questions please don't hesitate to ask.

 23. Welcome to Zentrix Romania. Please feel free to browse around and get to know the others. If you have any questions please don't hesitate to ask.

 24. Welcome to Zentrix Romania. Please feel free to browse around and get to know the others. If you have any questions please don't hesitate to ask.

 25. Welcome to Zentrix Romania. Please feel free to browse around and get to know the others. If you have any questions please don't hesitate to ask.

 26. Welcome to Zentrix Romania. Please feel free to browse around and get to know the others. If you have any questions please don't hesitate to ask.

 1. Încarcă mai multă activitate

Despre noi

Zentrix România este o comunitate bazată pe FiveM, un mod pentru Grand Theft Auto V . Comunitatea a fost înființată in anul 2017 în Decembrie iar de atunci și până acum zeci de mii de persoane au trecut pe la noi. Fondatorul principal este Valentin ajutat de fondatorul secundar CosMinOs.

© Zentrix Community 2017-2019

Social

Discord Zentrix Alătură-te
Grup Steam Alătură-te
Site Zentrix Vizitează
×
×
 • Creează nouă...